Meteen naar de inhoud

Website Bouwen
Harderwijk

Tijd voor een nieuwe Look & Feel online?
Kies je voor een maatwerk website of een standaard template?
Website nodig?
Bunsko.nl - Tim Bunskoeke

Website Bouwen Harderwijk

Voor ondernemers die online zichtbaar willen zijn, is het hebben van een website onmisbaar. Je hebt honderd verschillende tools die jou kunnen helpen met het bouwen van een website. Als beginnende ondernemer is dat zeker een optie! Kies niet altijd gelijk voor het allerduurste maatwerk pakket, maar begin met testen, proberen en kijk wat voor je werkt. Ik adviseer graag wat voor soort website geschikt voor jou is. 

Maatwerk of template?

Een maatwerk website maak je aan de hand van een design. Weet je precies wat je nodig hebt of wil je samen het gesprek aan? Samen gaan wij kijken welke opties jouw website moet hebben en welke zaken niet mogen ontbreken. Kies je voor een webshop, een blog, een lead-website of een combinatie? Alles kan bij Bunsko Websitebouw! 

Snel een website online?

Binnen 2 werkdagen

Heb je een specifiek doel en wil je snel een website online hebben staan? Geen probleem. Ik kan binnen twee werkdagen een basis-website voor je klaar hebben staan. Je hebt dan natuurlijk niet de artistieke vrijheid die je bij een maatwerk website hebt, maar dat is bij dit soort spoed-trajecten ook niet nodig. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Kijk maar eens op deze pagina ;). Deze is binnen 1  uur opgezet, met tekst en al. 

Website
100%
Teksten
100%
Techniek
100%
Data
100%
SEO Vanuit Harderwijk
Online Marketing Harderwijk
Let's go!

Website Bouwen in Harderwijk

De wensen
Belangrijk is om te kijken naar de wensen en behoeften van de website. Voor volledige maatwerk websites, betaal je een stuk meer dan voor een standaard template. Ben je klaar voor de volgende stap online?

Templates
Ik ben zelf een groot fan van standaard templates. Via WordPress, Divi of Elementor. Je kiest een basistemplate en maakt dit eigen door middel van foto’s, teksten en kleuren. De gehele basis staat al. En er zijn meer dan 20.000 verschillende templates online, dus keuze genoeg! 

Wil jij starten met een nieuwe onderneming, dan is een website met een standaard template in 90% van de gevallen voldoende om de eerste paar jaar mee door te komen. Dit scheelt een flinke investering! Wil je kijken of jij een nieuwe website kunt krijgen middels een standaard template? Laten we even contact hebben! 

De diensten van Bunsko
Wat kan ik voor jou doen?

SEO

Beter vindbaar in Google, Bing en andere zoekmachines.

Social Media

Meer volgers en omzet uit Social Media.

SEA

Online Advertenties via het netwerk van Google.

Wil jij online groeien? Laten we samen je nieuwe website oppakken!
Neem contact op
Bunsko.nl - Tim Bunskoeke