Meteen naar de inhoud

Content Marketing
Harderwijk

Een tekstschrijver / copywriter uit de Veluwe!
Welke vorm van content gaat jou verder helpen?
Teksten nodig?
Bunsko.nl - Tim Bunskoeke

Teksten schrijven Harderwijk

Iedereen doet iets met tekst. Of tenminste, iedereen zou er iets mee moeten doen. Elke ondernemer, groot of klein, loopt tegen hetzelfde probleem aan. Hoe zorg ik er nou voor dat mijn offline enthousiasme, online goed over gaat komen? 

Die passie die je hebt wanneer jij op een verjaardag vertelt over je nieuwste klus of je laatste succes, die moet ook online zichtbaar zijn! Een tekst moet activeren, uitdagen, prikkelen en soms gewoon informeren. Maar hoe doe je dat?

Copywriter Harderwijk

Een tekst schrijven kan iedereen. Het is ook niet lastig, gewoon opschrijven wat je denkt. Echter is het lastiger om de perfecte tekst te schrijven. De tekst is mensen overhaalt om een product te kopen, of juist om meer informatie aan te vragen via de mail. Of wil je juist dat de tekst onzekerheid oproept, waar jij als ondernemer ze graag vanaf helpt. 

Ik ga je helpen om de juiste informatie op papier te krijgen, zodat jij bezig kunt blijven met ondernemen. Zoek je website-teksten, productteksten, teksten voor een flyer of hulp met Social Media berichten? Bunsko.nl staat voor je klaar als tekstschrijver in Harderwijk! 

Welke tekst & wanneer?

Alles voor de doelgroep

Er zijn diverse zaken van belang bij het schrijven van een tekst. Allereerst moet je weten wat het doel van de tekst is. Is het informeren, overtuigen, een emotie oproepen of iets anders?

En voor wie schrijf je de tekst? Voor een 60+ doelgroep met extreem veel geld, of voor studenten die geen cent te makken hebben, of voor jongelui die een eerste huis willen kopen? 

Elke doelgroep en elk tekst is anders. Samen komen wij achter de perfecte tekst.

Kennis
100%
Informatief
100%
Attractief
100%
Overtuigen
100%
SEO Vanuit Harderwijk
Online Marketing Harderwijk
Let's go!

Tekstschrijver in Harderwijk

Intake
Het belangrijkste in een samenwerking, is het vertrouwen in elkaar. Daarom vind ik het fijn om te starten met een persoonlijke intake, waarin we uitleggen wie we zijn, wat we doen en waar wij elkaar voor nodig hebben. Want ja, jij hebt mij wellicht nodig als tekstschrijver, maar ik heb ook allerlei informatie nodig om tot de juiste teksten te komen. 

Doelgroep & Boodschap
De doelgroep en de gewenste boodschap is het belangrijkste in een tekst. Dit zal de eerste paar keren even zoeken worden, want wat jij in je hoofd hebt zitten, heb ik nog niet op papier. Samen gaan we aan de slag voor de perfecte tekst! 

Medium
Naast de boodschap, is ook het medium van belang. Een bericht op Twitter mag maar maximaal 280 tekens bevatten. Een SEO-Blog moet weer minimaal 300 woorden bevatten. Een product-tekst moet informerend zijn en een Facebook-bericht moet overtuigen! Elk medium heeft een ander doel. Ik help met de juiste tone-of-voice in jouw berichten! 

Waar heb je hulp mee nodig?
Wat kan ik voor jou doen?

Websitebouw

Een hele nieuwe website nodig? Ook daar kan ik een handje bij helpen

SEO-Advies

Elke maand even sparren, zonder hoge kosten?

Google Analytics / Tag Manager

Zorgen dat alle metingen kloppen en alle data goed staat? Tuurlijk wel!

Wil jij online groeien? Laten we samen de Online Marketing Harderwijk oppakken!
Neem contact op
Bunsko.nl - Tim Bunskoeke