Meteen naar de inhoud

Marketing Strategie
Harderwijk

Een doordacht plan op basis van data?
Kijken welke vorm van marketing het beste bij jou past.
Wat kan ik voor jou betekenen?
SEO Harderwijk

Online Marketing Strategie Harderwijk

Marketing is een breed begrip. We proberen hem al iets smaller te maken door het woordje Strategie eraan toe te voegen. Als je kijkt naar Online Marketing, zijn de mogelijkheden oneindig. Waar ga jij je op focussen, waar ga jij je geld aan besteden en wat wil je ervoor terug? Als je hele diepe zakken hebt, kun je alles tegelijk doen. Helaas is dat voor MKB-bedrijven vaak niet het geval. Je kunt je geld maar 1x uitgeven en wij gaan je helpen om daar zoveel mogelijk voor terug te krijgen. 

Strategie Harderwijk

Een Online Marketing Strategie is noodzakelijk om vanuit een plan en data, doordacht te beginnen met online marketing. Je kunt lukraak met blogs beginnen, wat berichten op Facebook of een advertentie in Google aanzetten, maar het is eerst belangrijk om te onderzoeken waar jouw doelgroep zit. Misschien shoppen ze helemaal niet online, maar zoeken ze alleen informatie. Misschien willen ze wel naar de showroom komen? Al dit soort zaken ga ik voor jou onderzoeken tijdens het bedenken van een Online Marketing Strategie in Harderwijk. 

Waar moet je op letten bij een marketingstrategie?

Wat is je doelgroep?

Het belangrijkste in het bepalen van een marketingstrategie, is hoe je de doelgroep gaat bereiken en wie je doelgroep is. Op basis van je klantbestand (of ideale klant), gaan wij kijken waar deze zich bevinden en wat de concurrentie doet. Doet de concurrentie alles offline en ligt er online een grote kans? Dan gaan wij daarop inspelen! We kijken onder andere naar geografie, leeftijd, product interesse en bestedingspatroon. 

Doelgroep
100%
Budget
100%
Resulaten
100%
Online of Ofline?
100%
SEO Vanuit Harderwijk
Online Marketing Harderwijk
Strategie op maat

Marketingplan op maat

Productonderzoek
Er is geen enkel product hetzelfde. Daarom is het belangrijk om tijdens een online marketing strategie Harderwijk, goed te kijken naar je aanbod en de behoefte van de klant. Verkoop jij een duur & kwalitatief product, maar heeft de klant behoefte aan kwantiteit en goedkoop? Wellicht is een andere strategie dan noodzakelijk! 

Bereiken
Elke doelgroep laat zich anders bereiken. Dient de focus op SEO, SEA, Social Media, E-Mail of wellicht op een offline kanaal te liggen? Hiervoor is onderzoek nodig. Ik help je om, aan de hand van de beschikbare informatie, de doelgroep in kaart te brengen. 

Verwachtingen
Geld in een bodemloze put gooien is nooit leuk. Daarom is het belangrijk om vooraf de verwachtingen samen in kaart te brengen. Door middel van SEA en betaalde Social Media berichten, kun je snel resultaat zien. Zaken zoals SEO en E-Mail, kunnen langer duren om succesvol te maken. Samen stellen wij de verwachtingen samen op! 

Check de andere diensten van Bunsko.nl
Wat kan ik voor jou doen?

Websitebouw

Een hele nieuwe website nodig? Ook daar kan ik een handje bij helpen.

SEO-Advies

Elke maand even sparren, zonder hoge kosten?

Google Analytcs / Tag Manager

Zorgen dat alle metingen kloppen en alle data goed staat? Tuurlijk wel!

Wil jij online groeien? Laten we samen die online marketing strategie maken!
Neem contact op
Bunsko.nl - Tim Bunskoeke