Meteen naar de inhoud

Online Marketing
Harderwijk

Online Marketing in Harderwijk
Kijken welke vorm van online marketing het beste bij jou past.
Hoe kan ik jou helpen?
SEO Harderwijk

Online Marketing Harderwijk

Open het internet, zoek op Online Marketing en raak verdwaald in de mogelijkheden. Online Marketing is hip en booming momenteel. Iedereen moet ‘wat‘ met online. Maar wat moet je? En hoe gaat het jou helpen? Online Marketing is zo breed dat je als leek niet zo goed weet wat je moet doen. En dat snap ik, dat was ik 10 jaar geleden ook.

 Gelukkig heb ik nu wat ervaring op zak en weet ik (vaak) snel wat jij nodig hebt, om online de juiste stappen te maken. Met Online Marketing in Harderwijk, help ik jou om voor de juiste kanalen te kiezen, zodat jij snel resultaat kunt behalen. 

marketing Online

Marketing is over het algemeen vrij simpel. Je product of dienst aan de man brengen. Echter ben jij niet de enige die er zo over denkt. Je hebt wellicht wel 50 of 100 andere personen of bedrijven, die precies hetzelfde verkopen. Hoe kom jij dan bovendrijven? Daar help ik je mee! 

Door vooraf goed te onderzoeken waar kansen liggen, kun je relatief korte termijn mooie slagen maken in de marketing. Echter valt en staat alles met het juiste onderzoek en soms ook een beetje geduld. Zaken zoals SEO, of het opbouwen van een e-mail database, kosten nou eenmaal tijd. Trekken aan gras, zorgt ook niet dat het harder gaat groeien. 

Wat zijn de onderdelen van Online Marketing?

Waar focus je je op?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in de Online Marketing. Bunsko.nl richt zich vooral op het online gebied. Daarbij kan je denken aan SEO, SEA, Social Media, E-Mail, Data & Analytics en Linkbuilding. Alles om je online beter vindbaar te maken. Welke diensten je in wilt zetten en hoe jij het snelst resultaat verkrijgt, moet blijken uit onze intake. 

Vooraf doe ik mijn onderzoek, zodat ik weet waar de kansen liggen. Samen bepalen wij hoe we de online markt gaan veroveren! 

Organisch
100%
Betaald
100%
Offline
100%
Online
100%
SEO Vanuit Harderwijk
Online Marketing Harderwijk
Let's go!

Online Marketing in Harderwijk

Intake
In een face-to-face gesprek probeer ik eerst achter je wensen en diensten te komen. Is online marketing wel echt wat je nodig hebt? Zo ja, waar gaan wij de focus op leggen? Je kunt je geld maar één keer uitgeven en niemand wordt blij van hoge rekeningen zonder resultaat. Door de juiste vragen en onderzoeken te doen, komen wij tot de kern van je bedrijf en hoe wij deze moeten promoten. 

Schieten met hagel of met scherp?
Gaan we volledig focussen op 1 dienst, of gaan we meerdere diensten tegelijk opstarten? Mijn voorkeur heeft het altijd om met 1 of 2 diensten te starten, om zo het proces goed draaiende te houden. Hoe meer je tegelijk gaat doen, hoe lastiger het meetbaar wordt en hoe langzamer je resultaat gaat zien. Liever ‘iets’ goed, dan heel veel net niet. 

Keertje sparren?
Denk je na het lezen van al die Online Marketing content van; ja Tim, leuk en aardig, maar wat kan je voor mij doen? Stuur gerust een mailtje en dan kom je er snel zat achter! En mocht je na het gesprek denken; dit is niks voor mij, even goede vrienden. Je zit nergens aan vast. 

Bekijk de diensten van Bunsko!
Wat kan ik voor jou doen?

Websitebouw

Een hele nieuwe website nodig? Ook daar kan ik een handje bij helpen.

SEO-Advies

Elke maand even sparren, zonder hoge kosten?

Google Analytics / Tag Manager

Zorgen dat alle metingen kloppen en alle data goed staat? Tuurlijk wel!

Wil jij online groeien? Laten we samen de Online Marketing Harderwijk oppakken!
Neem contact op
Bunsko.nl - Tim Bunskoeke