Meteen naar de inhoud

Google Analytics of Google Tag Manager nodig?

Hoeveel sessies en omzet behaal jij volgens Analytics?
Data is onmisbaar in online marketing
Just one call away
Bunsko.nl - Tim Bunskoeke

Google Analytics 4

Google Analytics is het programma van Google, waarin alle website-statistieken worden getoond. Zo kun jij precies zien hoeveel bezoekers jij maandelijks krijgt. En hoeveel omzet, of hoeveel mensen zich aanmelden voor je nieuwsbrief. Vrijwel alles online is namelijk meetbaar, maar het moet wel goed ingesteld worden! En daar kan ik gelukkig mee helpen. 

Het is ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat jij de juiste zaken online instelt, zodat jij goede beslissingen kunt maken op basis van data. Je wilt namelijk niet een traject stopzetten, of een product uit het assortiment halen, omdat je stuurt op foutieve informatie! 

Analytics of Google Tag Manager instellen

Door het professioneel in te laten stellen van Google Analytics, in combinatie met Google Tag Manager, kan ik ervoor zorgen dat jij precies weet hoeveel bezoekers jij krijgt per maand. En via welke kanalen, want komen ze via SEO, SEA, E-Mail of via Social Media? Alles kan inzichtelijk worden! 

Vanuit marketing is het noodzakelijk om te sturen op de juiste data. Als je start met een marketingtraject, is dit ook een van onze vereisten. We moeten namelijk ook resultaten kunnen laten zien, en dat is niet mogelijk zonder de juiste instellingen! 

Heb jij alles al ingesteld?

Zijn alle metingen zuiver?

Binnen Google Analytics, Google Analytics 4 en Google Tag Manager is het belangrijk om de juist zaken in te stellen. Je wilt bijvoorbeeld filters aanmaken voor je eigen IP-adres, je wilt zorgen dat spam-verkeer wordt uitgesloten en je wilt natuurlijk dat alle belangrijke handelingen goed worden doorgemeten. 

Wil jij meer informatie over je websitebezoekers en hoevaak ze jouw website vinden? Neem dan gerust contact op met Bunsko. Ik help je graag met het opzetten van Google Tag Manager en Google Analytics 4 in Harderwijk! 

Google Analytics
100%
Google Tag Manager
100%
GA 4
100%
Google Search Console
100%
SEO Vanuit Harderwijk
Online Marketing Harderwijk
Let's go!

Analytics 4 of GTM instellen?

Hoeveel werk is het?

Het inrichten in de basis is niet erg lastig. Als jij gaat googelen en wat YouTube video’s bekijkt, zou je de basis binnen 30 minuten moeten kunnen. Maarja, zo is het ook met electra aanleggen in huis. Op Youtube ziet het er altijd makkelijker uit! 

Wil jij niet het gevaar dat jij op basis van de verkeerde informatie, beslissingen gaat maken? Neem dan gewoon contact op met Bunsko. Ik zorg ervoor dat jij de juiste zaken gaat meten en dat jij maandelijks inzichten krijgt in alle resultaten van de marketing!  

De diensten van Bunsko
Wat kan ik voor jou doen?

SEO

Beter vindbaar in Google, Bing en andere zoekmachines.

Social Media

Meer volgers en omzet uit Social Media.

SEA

Online Advertenties via het netwerk van Google.

Google Analytics of Google Tag Manager inrichten?
Neem contact op
Bunsko.nl - Tim Bunskoeke