Meteen naar de inhoud

SEA Harderwijk

Advertenties in Google of Bing
Groeien met betaalde zoekresultaten
Wat kan ik voor jou betekenen?
Bunsko.nl - Tim Bunskoeke

SEA vanuit Harderwijk

SEA staat voor Search Engine Advertising. Advertenties dus. Ik  help met Bunsko (kleine) ondernemers met hun betaalde advertenties in Google en/of Bing. Wil jij direct meer verkeer hebben? Neem dan vandaag contact op!

Door het adverteren in Google Ads of Microsoft, krijg je een direct kans op meer bezoek, opbrengst en aanvragen. Echter moet je website wel in orde zijn, voordat je begint met adverteren. Het is zonde van je budget als jij iets gaat promoten, terwijl de achterliggende site niet goed genoeg is. 

SEA Onderzoek

Ik kan jou helpen met het opzetten van advertenties, zodat jij beter gevonden gaat worden. Het voordeel van SEA is dat je per direct meer verkeer naar jouw website kunt genereren. Je kiest de zoektermen uit, je kiest een bod en je advertenties kunnen binnen enkele uren live staan! Wil jij direct meer sessies en dus conversies genereren? Dan gaat Bunsko.nl jou helpen met SEA vanuit Harderwijk. Ook voor SEO of Social Media kun je contact opnemen.

Waar moet je op letten

Belangrijk in SEA

SEA wordt ingezet om direct meer verkeer te genereren. Op basis van een zoekwoordenonderzoek ga ik aan de slag om allereerst achter de juiste zoektermen te komen. Hoe hoger het zoekvolume, hoe hoger de concurrentie en hoe hoger de prijs per klik. Je kunt ervoor kiezen om te adverteren op alle ‘dure’ zoekwoorden, maar wij raden aan eerst te testen met wat specifiekere zoektermen.

Minder hoge zoekvolumes, minder hoge concurrentie en vooral minder hoge prijzen. Je betaalt namelijk per klik op de advertentie. Op basis van data kan ik vervolgens bepalen welke zoektermen wél goed werken en welke niet. Zo blijf ik optimaliseren, om het beste uit het betaalde verkeer te halen. Bunsko.nl helpt jou met SEA vanuit Harderwijk.

Zoekwoordenonderzoek
100%
Advertenties
100%
Extenties
100%
Strategie / Analyses
100%
Online Marketing Harderwijk
SEA vanuit Harderwijk
Strategie op maat

SEA Advertenties vanuit Harderwijk

Google Adwords is het platform waarbij alle advertenties opgemaakt dienen te worden, maar waar je ook alle data ziet. Je start met het maken van een Adwords Campagne. Binnen die campagne heb je diverse advertentiegroepen (een soort categorie waarin je vergelijkbare advertenties bundelt) en binnen de advertentiegroepen kun je zoektermen toevoegen. Ik adviseer altijd om klein te beginnen, dus met 3 of 4 advertentiegroepen, zodat je snel ziet wat wel werkt en wat niet werkt.

Je kiest je zoekterm en aan de hand van deze zoekterm, ga je een advertentie opmaken. Hiervoor zijn enkele zaken van belang, zoals het juiste woordgebruik, het gebruik van de juiste links en de juiste termen om bezoekers over te halen. Je betaalt bij SEA per klik op de advertentie. Het is dus belangrijk om altijd zo relevant mogelijk je advertentie op te maken. Hoe vaker er op je advertentie geklikt wordt, hoe hoger je uiteindelijke kosten worden en daar moet natuurlijk wel iets tegenover staan: Omzet of Conversies. Bunsko.nl helpt jou met SEA vanuit Harderwijk.

De kosten van een klik per zoekterm worden bepaalt door concurrentie, de kwaliteit van je website en de relevantie van je advertentie. Daarom raad ik ook altijd aan om SEA in combinatie met SEO te doen. Zo zorg je voor een goede kwaliteit van je website en krijg je direct meer verkeer.

Hulp met SEA nodig?
Wat kan ik voor jou doen?

Strategie

Een marketingplan nodig? Bunsko.nl helpt.

Online Marketing

De volledige online marketing bespreken?

Content Marketing

Teksten die aansluiten bij de doelgroep.

Direct meer verkeer met SEA vanuit Harderwijk?

Neem contact op
Bunsko.nl - Tim Bunskoeke