Meteen naar de inhoud

Social Media Harderwijk

Meer verkeer via Social Media?
Meer verkeer & omzet via Social Media?
Wat kan ik voor jou betekenen?
Social Media Hulp Harderwijk

Social Media Hulp vanuit Harderwijk

Social Media worden steeds belangrijker in het ondernemen. Je kunt je sociale netwerken op twee manieren inzetten: Betaald & Organisch. Als wij kijken naar het organische gedeelte, bedoelen wij een Facebookpagina van de groep, je Twitterpagina, je Instagram of je Pinterestaccount bijvoorbeeld. Je kunt hiermee vervolgens jouw netwerk informeren over je diensten, producten en ontwikkelingen van het bedrijf. Je kunt social media echter ook gebruiken om betaalde advertenties te gebruiken en zo actief jouw dienst of bedrijf actief te promoten. Bunsko.nl kan ondernemers helpen met social media vanuit Harderwijk, betaald en organisch! Ook voor SEO of SEA kun je contact opnemen!

Social Media Onderzoek

Ik adviseer altijd om allereerst je social media profielen te optimaliseren. Hier kan ik je natuurlijk mee ondersteunen. Er zijn enkele tips & tricks die je kunt toepassen om je social media profielen, zoals Facebook te verbeteren. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je Facebookpagina, maar vaak ook meer verkeer naar je website. Daarnaast heb ik diverse tactieken om meer volgers op je sociale kanalen te verkrijgen. Op basis van de bestaande pagina’s, je doelgroep en je wensen, maken wij een op-maat-gemaakt advies voor jouw pagina. Zo ga ik structureel aan de slag om jouw social media te verbeteren vanuit Harderwijk!

Waar moet je op letten

Belangrijk in Social Media

Wil jij een grotere doelgroep op je social media kanalen zoals Facebook, Instagram of Twitter? Dan kan ik je helpen! Ook met betaalde advertenties op deze social media kanalen kan Bunsko.nl jou helpen!

Afbeeldingen
100%
Content
100%
Social Media Advertenties
100%
Strategie / Analyses
100%
SEO Vanuit Harderwijk
Social Media Harderwijk
Strategie op maat

Social Media Optimaliseren

Naast het optimaliseren van je kanaal voor organisch verkeer, adviseren wij in sommige gevallen ook om betaalde advertenties toe te passen. Zo kun je actief een groter netwerk bereiken en hier trouwe fans van maken. Je kunt dit doen om een vacature te promoten, je bedrijf te promoten of een dienst die je aanbiedt. Social Media kan hier perfect voor gebruikt worden, maar het moet wel op basis van data zijn. Je kunt simpelweg gaan schieten met hagel, maar dat heeft vaak weinig effect. Op basis van een doelgroep en zoekwoordenonderzoek gaan wij aan de slag met het opzetten van advertenties voor jouw profielen. Zo kunnen wij daadwerkelijk meer sessies, omzet of conversies genereren. Social Media Hulp Harderwijk door Bunsko.nl!

Hulp met Social Media nodig?

Wat kan ik voor jou doen?

Strategie

Een marketingplan nodig? Bunsko.nl helpt.

Online Marketing

De volledige online marketing bespreken?

Content Marketing

Teksten die aansluiten bij jouw doelgroep.

Wil jij online groeien met Social Media?
Neem contact op
Bunsko.nl - Tim Bunskoeke