SEO Harderwijk

Bovenaan in Google komen?
Groeien in de organische zoekresultaten
Wat kan ik voor jou betekenen?
SEO Harderwijk

SEO Harderwijk

Vanuit het pitoreske Harderwijk helpt Bunsko.nl ondernemers met de organische vindbaarheid, SEO dus. Wil jij meer ‘gratis’ bezoekers op je website? Dan ga ik je helpen! Belangrijk is om altijd te kijken naar jouw wensen met de website. Hoe groter de concurrentie is, hoe lastiger het gaat worden om bovenaan te komen. Samen gaan wij onderzoeken op welke zoektermen jij het snelst resultaat kan verkrijgen.

SEO Onderzoek

Ik doe alles op basis van onderzoek en data. Het geeft geen zin om zomaar pagina’s aan te maken of teksten te gaan schrijven, zonder gedegen onderzoek. Het SEO Traject start dus altijd met een gedegen zoekwoordenonderzoek, een technische analyse of een analyse omtrent autoriteit. Content, Techniek en Autoriteit zijn direct de drie pijlers vanuit SEO. 

Waar moet je op letten

Belangrijk in SEO

Om beter vindbaar te worden met je website vanuit SEO, is de techniek van groot belang. Ten eerste moeten de zoekmachines gemakkelijk je website kunnen bezoeken, maar moeten bezoekers ook vlekkeloos kunnen navigeren op je website, zonder dat het (te) veel tijd kost. Wij brengen alle technische issues in kaart en brengen daarbij helderen adviezen uit. 

Sommige dingen kun je vervolgens zelf uitvoeren en voor sommige taken heb je misschien een webbouwer of techniek voor nodig. Natuurlijk adviseer ik ook over de kosten en baten bij investeringen. Heb jij SEO hulp nodig vanuit Harderwijk of omstreken? Neem dan gerust even contact op. Ook met SEA of Social Media kan ik je helpen.

Techniek
100%
Content
100%
Linkbuilding
100%
Strategie / Analyses
100%
SEO Vanuit Harderwijk
Online Marketing Harderwijk
Strategie op maat

SEO Optimalisaties

SEO Content is van belang om goed te scoren via organische resultaten. Ik adviseer over het juiste woordgebruik in teksten, de hoeveelheid woorden, de titel, subkopjes, interne links en ga zo maar door. En altijd op basis van onderzoek. Eerst onderzoek op welke zoektermen veel gebruikt worden, welke varianten van deze zoektermen ingezet moeten worden en wat de concurrentie doet. Aan de hand hiervan, stel ik een contentplan op om beter met je SEO te gaan scoren!

SEO Techniek is van belang om je website goed organisch vindbaar te laten worden. Zorg ervoor dat zoekmachines je website vlekkeloos kunnen indexeren en dat bezoekers nergens op vastlopen. Is je URL-structuur naar wens, is je menu goed ingericht? Hoe werkt je betaalproces? Ik breng alles helder in kaart en geef jou advies over de juiste optimalisaties. Hulp met SEO Techniek vanuit Harderwijk!

SEO Linkbuilding is de laatste pijler die ingezet dient te worden om je website organisch beter vindbaar te maken. Je moet hierbij kijken naar het aantal interne links op je website, waar deze interne links heen gaan, maar ook naar externe links! Je verkrijgt externe backlinks door het benaderen van partners, maar ook door het delen van relevante content! Schrijf dus altijd content die gedeeld kan worden, zodat jij sneller een backlink krijgt. Ik breng voor ondernemers het gehele SEO Linkprofiel in kaart en geef adviezen omtrent SEO Linkbuilding. Zo weet je zeker dat jij organisch gaat scoren met jouw website!

Hulp met SEO nodig?
Wat kan ik voor jou doen?

Social Media

Meer volgers en omzet uit Social Media.

SEO

Techniek | Content | Linkbuilding

SEA

Online Advertenties via het netwerk van Google

Wil jij online groeien?
Neem contact op
Bunsko.nl - Tim Bunskoeke